Kami adalah Pemimpin Pasaran yang menyediakan perkhidmatan pemprosesan set data latihan AI dan rekod Genealogi yang bolehubahsuaian atas keperluan anda.

Lifewood ditubuhkan pada Tahun 2004. Lifewood adalah peneraju pasaran yang menyediakan set data latihan Pembelajaran Mesin dan Kecerdasan Buatan (AI) yang diubahsuaikan kepada syarikat teknologi AI terbesar China. Kami mempunyai keupayaan untuk mengendalikan kerumitan untuk kelas-kelas data yang berbeza dengan kualiti dan ketepatan yang diharapkan oleh pelanggan kami termasuk pemimpin AI serta permula AI di seluruh negara.

Selain menyediakan Dataset Latihan untuk syarikat AI, Lifewood juga menyediakan perkhidmatan Proses Penyumberan Luar Perniagaan (Bahasa Inggeris: Business Process Outsourcing (BPO)) seperti kemasukan data, imbasan, dan perkhidmatan pengindeksan untuk organisasi dalam pemprosesan tuntutan perubatan, genealogi, perbankan dan industri lain.

Beribu pejabat di Hong Kong, Lifewood mengendalikan Pusat Pemprosesan Data yang canggih di China dan mengekalkan pejabat-pejabat antarabangsa di beberapa negara termasuk Asia, Amerika Syarikat dan Eropah. Di Lifewood, kami berusaha untuk menyediakan syarikat global dan perniagaan yang baru muncul dengan perkhidmatan inovatif untuk membantu dalam melaksanakan strategi perniagaan dan teknologi yang berhemat dalam persekitaran digital dinamik hari ini. Dengan menggabungkan pakar-pakar dari pelbagai bidang dan memanfaatkan teknologi terkini untuk penggunaan optimum, Lifewood terus membantu senarai pelanggan yang semakin meningkat dalam mencapai kecekapan dan penjimatan kos yang penting, memaksimumkan keberkesanan operasi dan mempercepatkan penambahbaikan prestasi.


PENCAPAIAN UTAMA SYARIKAT